Çin Vizesinde Yeni Uygulama!Göster

Bilindiği üzere Çin vize alımlarında 15 Şubat 2016 tarihi itibariyle ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Meydana gelen değişiklikleri sizler için derledik :

Bütün bu bilgilerin ışığında, maddi ve manevi kayba uğramamanız için lütfen satışta olan Çin fuar turlarımıza yönelik kaydınızı ivedi olarak yaptırınız ve yeterli zaman olduğuna dair düşünceleriniz sebebi ile rehavete kapılarak ertelemeyiniz.

Çin Vizesi için çözüm ortağınız Gurtour Turizm. 7/24 İletişim için bizi hemen arayın.

444 760905324551133

Çin Hava Yolları Telefon 0850 888 76 09

İLETİŞİM: 0212 232 22 47
En Çok Aranan Yerler

Merhaba

Çin Halk Cumhiriyeti'ne yapacağınız seyahatiniz için gerekli olan vize işlemleri ile ilgili hertürlü bilgiyi www.cinvize.com adresinde bulabilirsiniz.

Aynı zamanda Çin'deki fuar, fabrika ve ticari iş seyahatleriniz ile ilgili vize bilgilerine müşteri temsilcilerimiz aracılığıyla da ulaşabilirsiniz.

Gür Tour İrtibat : 0 212 232 17 47 Pbx

Ticarete yön veren yurt içi yurt dışı fuarları sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Dikkat:Çin konsolosluğunca istenen ve bundan böyle uygulanacak olan davetiyenin temini için yapılması gerekenler için tıklayınız...

ÖNEMLİ DUYURU : Eski mavi kaplı pasaportlara Çin Vizesi alınamamaktadır. Lütfen pasaport işlemlerinde geçirilen süreyi de göz önünde bulundurarak Çin gezilerinize çıkmadan önce pasaportlarınızı elektronik (çipli) yeni pasaportlarla yenilemeyi unutmayınız.

Ayrıca SSS sayfamızdan faydalana bilirsiniz.

PEKİN

Pekin |, Beijing ya da Peking. ( Çince:北京市, pinyin: Běijīng Shì), Çin Halk Cumhuriyeti'nin başkentidir. Ülkenin kuzeyinde yer alır. Yüzölçümü 16,808 km² (29. sırada) nüfusu ise 14,930,000 (26. sırada)'dır

Pekin’in kurulu olduğu 30-40 m yüksekliğindeki düzlüğün kuzey kenarını Moğolistan Platosu, kuzeydoğu kenarını ise Yan Dağları oluşturur. Jeologların “Pekin Koyu” adını verdiği çukur alan şehri kuzeydoğudan güneybatıya doğru kuşatır, güney ve doğuda da asıl büyük ovaya açılır.

Pekin şehri ve çevresinin büyük bir metropol olarak düzenlenmesinin geçmişi 15. yüzyıl başlarına kadar uzanır. Bugünkü metropoliten alan 1959’da kurulmuştur ve dördü şehir merkezinde, altısı banliyölerde olmak üzere 10 semt (Chu) ile çevredeki dokuz ili (Xian) kapsar.
Pekin, Çin'in gelişmesinde her zaman büyük rol oynadı. Diğer şehirlerden ve diğer ülkelerden çoğu insan Pekin'e daha iyi şartlara sahip iş fırsatları aramak için geldi.

Pekin, Jin hanedanlığı'ndan bu yana Yuan, Ming ve Qing hanedanlıklarında başkentlik yaptı. Bir çok tarihi esere sahip: Yaz sarayı, Cennet tapınağı, Yeşil duvar. Pekin'in anlamı Çince'de kuzeydeki başkent anlamına gelir. Bir zamanlar Ming hanedanlığı döneminde güneyde başkentlik yapan Nanjing'e karşılık bu isim verildi. Pekin’de, ılıman kuşakta görülen karasal bir muson iklimi hüküm sürer. Kışlar Moğolistan Platosundan gelen Sibirya hava kütlelerinin tesiriyle uzun, soğuk ve kurak geçer. En soğuk ay olan ocakta ortalama sıcaklık -4°C’yi bulur. Yaz aylarında genellikle güneybatıdan Kuzey Çin’e giren sıcak ve nemli hava yağışlara yol açar. Yıllık yağış miktarının büyük bölümü bu mevsimde düşer. En sıcak ay olan temmuzda ortalama sıcaklık 26°C’dir. Pekin 1950 ve 1960’lardaki yatırımlarla Çin’in önde gelen sanâyi merkezlerinden biri durumuna gelmiştir. Şehrin sanâyisi ağırlıklı olarak çelik, makina, hassas ölçüm âletleri, petrokimyâsal maddeler, dokuma ve elektrikli makina üretimine dayanır. Ayrıca kilim, halı, porselen, çini, yeşim taşı ve fildişi oyma işleri gibi malları üreten geleneksel el sanatları da ekonomide belli bir pay sâhibidir.
Temelde devlet kuruluşlarının yönetiminde olan hizmet sektörü büyük ölçüde gelişmiştir. Çin Milletlerarası Seyahat Servisi ve Çin Denizaşırı Turizm Servisinin çalışmaları ve giderek sayıları artan oteller canlı bir turizmin dayanağını oluşturur.
Asıl Pekin şehri temelde surlarla çevrili iki eski şehirden oluşur: Kuzeydeki iç şehir (Kabaca Dadu) adlı Moğol şehrinin bulunduğu yeri kaplayan “Tatar Şehri” ile güneydeki Dış Şehir (Ming hânedânı döneminde inşâ edilen “Çin Şehri”). İç şehir sınırları içinde kalan eski imparatorluk şehrinin bir parçası olan “Yasak Şehir”de imparatorluk sarayı yer alır.

Çin’in mîmârî mîrâsını aksettiren Pekin’in bâzı kesimlerinin modernleştirilmiş olmasına rağmen, geleneksel yerlerin korunması için yüzyıllardır büyük bir îtinâ gösterilmiştir. 1949’dan bu yana şehrin görünümünde meydana gelen en büyük değişiklik, eski surların dışında kalan sokakların uzatılmasıdır.
Pekin’in bir yükseköğretim merkezi olma özelliği 1949’dan sonra pekişmiştir. Meşhur Pekin ve Qinhua üniversitelerinin çevresinde gelişmiş olan bilim ve eğitim merkezleri semtinde ideolojik eğitim, tıp, müzik ve teknik alanlarla ilgili çeşitli uzmanlık kurumları da yer alır. Çin’in en önde gelen araştırma kurumu olan Çin Bilimler Akademisi Pekin’dedir. Ülkenin en seçkin kültür kurumları olan Pekin Kütüphânesi, Pekin İmparatorluk Müzesi ve Çin Târih Müzesi yine buradadır. Pekin aynı zamanda Çin’in önde gelen yayımcılık ve kitle iletişim araçları merkezidir.
Pekin’de şehiriçi taşımacılık yaygın bir otobüs ve tramvay şebekesiyle sağlanır. Bisiklet de çok kullanılır. Muntazam otobüs seferlerinin işlediği karayolları, yakın yerleşim merkezleriyle başlıca bağlantıyı sağlayan demiryolları ve havayolu merkezi olan Pekin, Çin’in çeşitli büyük şehirlerine, ayrıca Moskova, Kuzey Kore, Moğolistan ve Vietnam’ın da başşehirlerine tren ekspres seferleriyle bağlanır.
Çin'in merkezi M.Ö. birinci milenyumda kuruldu.

ŞANGAY

Shanghai’nin kısa adı Hu. Yangtze Nehri’nin denize döküldüğü Doğu Çin’in deniz kıyısının ortasında yer almaktadır. Shanghai, çok eskiden deniz sahilinde bir balıkçı köyüydü. İlkbahar ve Sonbahar Dönemi’nde Wu devletinin toprağıydı. Savaşan Devletler Dönemi’nde Chu devleti tarafından verilen Tımar kentiydi. Song Dönemi’nde kasaba kuruldu ve ilk kez Shanghai olarak adlandırıldı. 1927 yılında şehir kuruldu; şu anda Çin’in merkeze doğrudan bağlı dört büyük şehrinden biridir. Şehre 18 semt ve 1 ilçe bağlıdır. Şehrin yüzölçümü 5800 kilometrekaredir. 2002 yılının sonunda şehrin nüfusu 13 milyon 347 bindir. Shanghai, yalnız Çin’in değil, dünyanın da en büyük şehirlerinden biridir. Çin’in sanayi kalbi, ticaret ve finans merkezi, bilim ve teknoloji üssüdür.

ŞANGAY

Guangzhou ( Çince: 广州市 / 廣州市 pinyin: guǎngzhōu-shí¬),

Çin Halk Cumhuriyeti'nin güneyinde bulunan bir şehirdir. Eski adı Kanton'dur Guangdong eyaletinin yönetim merkezidir. Şehir Çin'deki en büyük şehirlerden biridir. Şehirde, Kantonca konuşulur.

Hong Kong

Hong Kong, Çin'in kuzey kıyısında bulunan, 1 Temmuz 1997 tarihine kadar İngiliz Krallığına bağlı sömürge ve adalar grubuyken, bu tarihten itibaren Çin Halk Cumhuriyeti'ne bağlı özel yönetim bölgesi olmuştur . Hong Kong; Hong-kong Adası, Kowloon Yarımadası ve 235 kadar küçük adadan meydana gelmiştir. Hong Kong, Asya'nın en büyük serbest pazarı ve limanı, en işlek ticaret, endüstri ve turizm merkezidir.
♦ İstanbul ♦ Beijing ♦ Shanghai ♦ Guangzhou ♦ ♦ Shenzhen ♦ Hangzhou ♦ Chengdu ♦ Nanjing ♦ Wuhan ♦ Hohhot ♦ Chongqing ♦ Changsha ♦ Kunming ♦ Xian ♦ Qingdao ♦ Tianjin ♦ Ningbo ♦ Xiamen ♦ Taiyuan ♦ Dalian ♦ Jinan ♦ Anqing ♦ Aksu ♦ Altay ♦ Ankang ♦ Baotou ♦ Beihai ♦ Baoshan ♦ Baise ♦ Chengdu ♦ Chongqing ♦ Changsha ♦ Changchun ♦ Changzhou ♦ Changzhi ♦ Chifeng ♦ Changde ♦ Changbaishan ♦ Chaoyang ♦ Changdu ♦ Dalian ♦ Diqing ♦ Dali ♦ Datong ♦ Dandong ♦ Dunhuang ♦ Daqing ♦ Dongying ♦ Daxian ♦ Enshi ♦ Fuzhou ♦ Fuyang ♦ Guilin ♦ Guiyang ♦ Ganzhou ♦ Geermu ♦ Guangyuan ♦ Hangzhou ♦ Harbin ♦ Haikou ♦ Hailaer ♦ Handan ♦ Hanzhong ♦ Hami ♦ Heihe ♦ Hefei ♦ Hetian ♦ Hohhot ♦ Huangyan ♦ Huangshan ♦ Huaihua ♦ Jinan ♦ Jiuzhaigou ♦ Jingdezhen ♦ Jining ♦ Jiamusi ♦ Jinzhou ♦ Jiayuguan ♦ Jiujiang ♦ Jinggangshan ♦ Kunming ♦ Kashi ♦ Korla ♦ Kuche ♦ Karamay ♦ kangding ♦ Lanzhou ♦ Lhasa ♦ Lijiang ♦ Linyi ♦ Lianyungang ♦ Liuzhou ♦ Lincang ♦ Linzhi ♦ Libo ♦ Liancheng ♦ Luoyang ♦ Luzhou ♦ Mudanjiang ♦ Mianyang ♦ Manzhouli ♦ Mangshi ♦ Mohe ♦ Meixian ♦ Nanjing ♦ Ningbo ♦ Nanning ♦ Nanchang ♦ Nantong ♦ Nanyang ♦ Nanchong ♦ Ordos ♦ Panzhihua ♦ Quanzhou ♦ Qingdao ♦ Qiqihaer ♦ Quzhou ♦ Qinhuangdao ♦ Qingyang ♦ Shenzhen ♦ Sanya ♦ Shenyang ♦ Shijiazhuang ♦ Shantou ♦ Simao ♦ Zhaotong ♦ Tianjin ♦ Taiyuan ♦ Tongliao ♦ Tengchong ♦ Tongren ♦ Tianshui ♦ Tacheng ♦ Ulanhot ♦ Urumqi ♦ Wuhan ♦ Wenzhou ♦ Wuxi ♦ Weihai ♦ Weifang ♦ Wanzhou ♦ Wuhai ♦ Wuyishan ♦ Wuzhou ♦ Xian ♦ Xiamen ♦ Xining ♦ Xuzhou ♦ Xiangfan ♦ Xichang ♦ Xilinhot ♦ Xishuangbanna ♦ Yantai ♦ Yinchuan ♦ Yiwu ♦ Yichang ♦ Yanji ♦ Yulin ♦ Yuncheng ♦ Yancheng ♦ Yibin ♦ Yanan ♦ Yining ♦ Yichun ♦ Yongzhou ♦ Zhengzhou ♦ Zhuhai ♦ Zhangjiajie ♦ Zhanjiang ♦ Zhoushan ♦


sponsored china airlines
Dünya Üzerindeki Hava Trafiğini Göster.

çin hava yolları- china air lines
En ucuz çin uçak biletleri, en konforlu uçuş seçenekleri, çin uçak bileti denildiği zaman aklınıza gelen ilk yer cinhavayollari.com olacaktır. En ucuz ve en iyi konforun doğru adresindesiniz. cinhavayollari.com' da fiyatları inceleyebilir; aradığınız en ucuz bileti burada bulabilirsiniz. Çin uçak bileti çok mu pahalı geliyor.? En ucuz çin uçak bilet fiyatını cinhavayollari.com adresinden seçin. Baglantili tum cin ic hat biletlerinizi buradan alabilirsiniz. Hatta % 50 indirimli, burada sadece uçuş detaylari degil, Pekin, şangay, guanzghou, shenzhen, hong kong biletleri hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsinz.